csabnemeth Creative Commons License 2016.08.31 0 0 2352

Egyébként engem is érdekel mindig az időjárás akárhova megyek, mert mi szeretünk tiszta ég alatt kirándulni strandolni. Azt hiszem egy augusztusi Sri Lanka után fogadtuk meg hogy a második legjobb időszak az nem a legjobb időszak az utazásra. Mikor megszervezel mindent és beleteszed a strand napokat a programba és az borul a monszun eső miatt azaz az egész napos monszun eső miatt akkor megfogadod csak száraz évszak. Az a legdrágább nyaralás ha a szobában vagy vagy valamit kihagysz az időjárás miatt mint pl. szintén ugyan ott Adam's Peak, mert vissza kell menni újra hogy lásd.

Egyébként a negatív jeleken meglepődtem egy fórumon, hisz ez azért van, hogy azok akik ott jártak segítseneke azoknak akik nem járta még ott és hülye kérdéseket is tesznek akár fel akár amiatt is mert kezdő utazók, mégha a Fülöp Szigeteket is választották úticéljuknak. 

A december januári Panglao-Cebu-Bohol-Boracay-Palawan túrától egy kicsit tartok időjárás miatt. Nem lesz eső de felhő az tuti... Sok képet láttam és igenis megállapítható, hogy melyik hónapban milyen idő van. 

Nem szebb a tenger ha süt a nap?

Van egy jó honlap Ázsiára de nincs benne Füli sajnos. Ismeritek?

www.selectiveasia.com

Hónapra lebontva tudsz országok között időjárást kérdezni térképpel. Profi oldal ajánlom!