Smíró Creative Commons License 2016.08.31 0 0 11976

Szart (bocs) sem ér...

Korábban röhögve robogott a telón, vagy bármi máson - először még ASUS 626N-n - a navi. Most tableten, Sony XZ-n, LG-n próbálom a navikat (iGO, Sygic, Here) és szopás. Egy hete kaptam meg Aliról a 2,5-ös töltőt. Valami gáz van a progikkal. Sygic például (mert iGO-ban nekem is szüliapp van, és dél olaszba készülök) SXZ-n nem hajlandó tölteni - 4 különféle törtlőm van, mint írtam a legújabb technológiás is -, ha megy a navi. LG-nél nem hajlandó navigálni - jelet fogni -, ha töltőn van. A HERE-t még nem próbáltam, de tele a herém azzal, hogy tényleg nem bír utántölteni egyik cuccos sem, olyan fokon szopja az aksit. Nem értem hogy lehet a képernyő kikacsoláson kívül spórolni a delejjel. Régen, az ősidőkben, amikor nem bírta a proci a navigálást, az iGO-s "ficsöröket" törölgettük, egyszerűsítgettünk, hogy kevesebb "látnivalót" mutasson a kijelző, de azóta eltelt vagy 10 év. Szóval nálam is fennáll ez a probléma. Már arra gondoltam, beruházok egy 40 ezres kínai csodára bivaly akkumulátorral és le van ejtve, ha csak aksiról megy. De ez valahogy nem oké. Ráadásul a mobillal fotózom is - Sony QX100 kattan fel -, így amire a tetthelyre érek, megállás után: teló ki, 30.000 mAh aksi bedug telóra, QX csatlakozik hátlapon és máris el lehet kattintani néhány csúcs képet - mert tényleg olyat tud a QX -, aztán vissza minden. Persze amikor a legnagyobb a szükség, nincs segítség, mert akkorra a teló lemerül és térképről már nem megy... egy métert sem:)

Bocs a félig off-ért!

Előzmény: lautnermark (11971)