Léna007 Creative Commons License 2016.08.30 0 0 3500

Szia Rumos,

köszönöm szépen.

A repülőroncsot bejelöltem a térképen. Én voltam az, aki annó tőled kérdezte, hogy gyalog nem lehet-e a főúttól odamenni. Végül is 3,8 km-etszámolt ki a google maps gyalog. Ha ezt egy fél napos túrának szánnám, miért is ne, de csak emiatt, talán nem éri meg ennyi időt elfecsérelni, így dzsippel jobb lenne.

A blogodat annak idején teljesen átolvastam, de köszi, megnézem mégegyszer.

A keleti fjordok annyiban kimaradtak, hogy Djupivogur után a hágón át mwntünk Egilstadir felé tovább, így atöbbi fjordól nem láttunk semmit. De lehet, hogy az erre gondolt napot átcsoportosítom máshova, még minden képlékeny, mint ahogy az is, hogy egyáltalán megyünk-e.

A déli felföldi részen annyira sok minden van, hogy ha elkezdek oda szervezkedni, akkor "isten ideje" sem lenne elég, így a pánz sem. Landmannalaugarba elmentünk egy szervezett egy napos keretében, a táj ámulatba ejtő volt, de az a tömegturizmus, ami ott van, nem igen jött be. Bár sajnos a Ljotipollur kráterhez nem vittek és ez egy nagy álmom volt, ezért talán emiatt még oda is visszamennék. A többi hellyel még nem foglalkoztam, mer nincs elég anyagom. Bár van egy vaskos (400 oldalas) útikönyvünk, de a belső részeket kihagyja teljesen. A neten meg csak most kezdtem el a keresést. Előbb képeket nézegetek, és ami nagyon tetszik, azt megnézem, hol van, hogyan lehet oda jutni stb. és vagy beleépítem az útba vagy nem. Gyüjtögetőfázisbavagyok, így ez még nagyon más irányba is formálódhat. Most megyek, átnézem ismét a blogodat. köszönöm a tippeket

Előzmény: rumos14 (3498)