altakrisz Creative Commons License 2016.08.28 0 0 24860

Kedves mzoli75!

Elnézést, de mostanában ritkán járok erre.

Szóval

- Karszalagos rendszerű a különböző kategóriák jelölése? -     nem mi nem kaptunk karszalagot (igaz mi félpanzión voltunk)

- Egy ilyen színvonalú szállodában is előfordulhat a "Fáraó Átka" ? Vagy itt azért ehetünk gyümölcsöt nyugodtan? Tipp az elkerülésére? Milyen gyógyszert érdemes beszerezni,ha jön a baj? Olvastam,hogy a Baronnak van gyógyszertára. Van,aki szerint érdemes már egy héttel előbb elkezdeni egy Normaflore kúrát. Tapasztalat?    -Ez a szálloda garantáltan első osztályú, nem hiszem hogy bármilyen problémátok lenne, bár az is igaz hogy nem minden esetben szálloda függő a dolog  Taxi.sharm leírta az ezzel kapcsolatos tudnivalókat.

Sajnos a kevés turista miatt a Baron melletti kis utca boltjai zömmel zárva voltak idén, így a gyógyszertár is. Mi normaflrore és immunerőstő kurát szoktunk egyébként kezdeni kb 1-2 héttel utazás előtt és alatt is... És lehetőleg sok colát igyatok kint.

- Mennyire kiöltözősek az éttermek? Nem fürdőnadrágban és trikóban mennék vacsorázni, de egy farmer galléros pólóval,bőrcipővel elfogadott,vagy vasalt vászonnadrág inggel a minimális követelmény?   -  előírás a hosszúnadrág ffiaknak, de nyugodtan be lehet menni rövidnadrágba is.

- Vacsoránál az italok részei az All Inckluzive ellátásnak,vagy az külön fizetős a végén?  Mi félpanzióval voltunk, igy ezt nem tudom

A leírásban ez szerepel: "Egyes helyi alkoholos italok részét képezik az ellátásnak, de vannak fizetős import iatalok is" Ezt hogy értik? Nem vagyunk alkoholisták,de egy nyaralás alatt naponta néhány koktél biztos lecsúszik. Egy fullos szállodába meg mókás lenne itthonról vinni házipálinkát :-)   -  házi páleszt nem árt... de ez annyit jelent hogy márkás italokért fizetni kell, de ha koktélozni akartok azért nem, azt helyi alkoholból késztik, csak ha külön kéred hogy márkás italból akkor igen.

Olvastam,hogy több étterem is van. Oda megyek be este,amelyikbe kedvem van,vagy előre bejelentkezősek?  - mi csak egy étteremben voltunk, a parton van a Taj Mahal étterem de az júliusban zárva volt

Az érkezési idő is elég fura: éjjel 1 körül érkezünk. Erre az estére már foglaltam szobát. Távozás:01:45-kor indul a gép a sharmi reptérről. Éjfélre kell kintlenni a reptéren kb. 23:30 körül indulnánk. Ez esetben lehet kérni egy átöltözős helységet,és bőrönd megörzést? Vacsora? Vagy erre az éjszakára is ki kell fizetni a szobát?  -  nekünk éjszaka a szobába hozták fel a vacsorát. Persze nyilván nem meleg ételt, de éjszaka nem is kellett volna több..   Zsömle felvágott joghurt vaj, zöldségek és gyümölcs

A szobahosszabbítást nem tudom, illetve azt sem hogy van-e olyan helyiség ahova beteheted a csomagod, de biztosan megoldják...

Ha van még kérdésed irj... majd sűrűbben benézek

Előzmény: mzoli75 (24850)