Léna007 Creative Commons License 2016.08.27 0 0 3492

Nézegettem jövő júliusra csak úgy kíváncsiságból árakat és ledöbbentem. Has most foglalnék, kanpnék bérautót majdnem fele annyiért, mint tavaly (6 hónappal korábban, most egy évvel vagyok előtte), de a repülőjegy ugyanott 100 Euróval több lenne és a szállások, ahol megszálltunk, már elfogytak most???? a booking.com-on, vagy amelyik akkor 100 Euro volt, most pl. 290...?????

Nézegettem camper buszokat, nem lakókocsit, hanem ilyen ford transit méretűeket. Azt gondoltam, ezekkel ki lehet hozni a bérautó és szállás árát ugyanaannyiból, de sokkal többre jön ki, és nem 4x4 meghajtásosak. Viszont ha valami 4x4-eset bérelnénk és a szállásokat, ismét sokkal többre jönne ki egy 10 napos utazás, mint tavaly a 16 napos.

Gondolkoztunk egy márciui, téli utazáson is, ami árban sokkal kellemesebb lenne, de csak a sarki fény és a gleccserbarlangok látogathatósága lenne előny (ezek horribilis áron, 260 Euro egy fóra egy 3 órás túra).

Most valahogy teljesen Izlandban tudok csak gondolkoni, de ilyen árak mellett szóba sem jöhet. Kicsit le vagyok törve.

Néztem ezeket a renault-okat is, de ez nekem már ugyanaz a kategória, mintha sátorban aludnék.

Csak elfilózgattam itt magamban, de ha valakinek van valami jó tippje, szívesen fogadom.