Sziasztok!
Én is megosztanék egy véleményt, hátha segít. Én is gondban voltam a külföldre költözés előtt, hogy hová vigyem a bizonyítványaimat, erkölcsit, stb., ráadásul egyéb okok miatt az utolsó pillanatra hagytam az egészet...azt már tudtam én is, hogy nem az OFFI-hoz fogok fordulni, mert horror árakon és határidőre dolgoznak...
Végül az M&M fordítóirodánál (www.mmts.hu) fordíttattam, a neten akadtam rájuk. Kb. 4000 HUF körül fordítottak egy bizonyítványt, több bizonyítványra kedvezményt adtak és villámgyorsan elkészült minden! E-mailben elküldtem a beszkennelt iratokat és másnap megkaptam szintén szkennelve a hitelesített fordításokat, madj 2 napon belül megkaptam a nívósan, nemzeti szalaggal lehitelesített dokumentumokat postán a számlával együtt, amit utalással fizettem. Mindent online intéztünk, így az a tény, hogy az iroda Taksonyban (Pest mellett az aggelomerációban) van, nem okozott gondot. A munkatársaik nagyon készségesek és rugalmasak voltak, csak ajánlani tudom őket!
Ja, és a lényeg, hogy természetesen mind Ausztriában, mind Németországban elfogadták az anyagukat.