Pug406ST1.816V Creative Commons License 2016.08.20 0 0 48171

Köszönöm a gyors segítséget. Sajna nekem is ez a problémám mármint a szíjtárcsával. A gond ott kezdődött, hogy olajcsere,  főtengő jeladó csere, sebesség jeladó csere után motor indít szépen jár minden ok. Utána kuplung csere motor indít (önindítózáskor semmi fura hang csak a megszokott) de miután elkapta csattogott mint egy 1.6-os szívódízel 2-es golf. Motort leállítottam levettem a vezérmű burkolatot észrevettem, hogy nem valami feszes a szíj és fent lévő szíjjal nem tudtam mindkét vezértárcsát egyszerre jelre tenni. Szíj le, gondoltam rakjuk helyre a dolgokat kerestem a főtengely tárcsa alatti rögzítő pontot a blokkon de az előző mester letörte az egyik fület amik közé bemenne a stift az még nem is lenne gond mert egy passzosabb stiftel megoldom egy füllel is amúgy nem csak ez volt az előző szerelő szerencsétlen mozdulata, viszont a kis főtengely szíjtárcsa egyik negatív fogánál találtam egy gyári bevágást (jelölést) de nem találom a blokkon a párját azért kérdeztem van e valami más megoldás amivel össze bírnám hozni a dolgokat de sajna ezek szerint nem. De azért köszönöm a segítséget!

Előzmény: FeZ_ (48170)