Batri Guszti Creative Commons License 2016.08.13 0 0 7241

Igazad van.Minden szerszám,szerszámgépek egyre igénytelenebbek és szarok.

Esab: Az első gépet vissza kellett küldenem mert visított az előtolója mint a vett malac, ezt tudod.Az előtoló mozgását nem is figyeltem meg.A másodiknak állandóan dolgozik az előtoló rúgója meg az egész leszorító rész.Jó, ezt sikerült elég szépen megoldanom egy kis utóesztegályozásal.Ha úgy hagytam volna fogadjunk hogy a 3éves gari után pár hónapra repedt volna el.A gép a síkasztalon billegett.Meg kellett lazítanom a burkolat összefogó csavarokat és újra meghúznom.Most oké.A bekapcsológomb fordítva van benne akkor kapcsolod be amikor lekapcsolsz a gombon.Függőlegesen áll tehát akár helyesen is rakhatták volna, de nem.Az rendbe van hogy befűzőgomb nincs rajta mert ritkán cserélek dobot, de egy gázteszt gomb jó lenne rá.Valszeg porbelesre tervezték nagyobb százalékban.A huzalvisszaégés gombról már nem is beszélek.

Más. Új gépek Makiták Matebók.Nem lehet rendesen megtakarítani őket.Hiába veszel műhely tisztító sprét ami direkt erre való a kosz a por ugy beleívódik abba a silány burkolatba hogy a párszor használt géped úgy néz ki mintha ezer éves lenne.Háromszor leteszed a makita flexet helyesen a hátára ahogy kell, a burkolat máris csikaródik mert nem voltak képesek egy kurva gumiszemölcsöt belerakni hogy az kopjon.A régi gépeiknél (Bosch,B&D,Makita) miért tudták ezt megtenni.A régi gépeimet rendesen tisztára tudom takarítani.

Az vasanyaggal amivel dolgozok(szögvas,laposvas, zártszelvény,cső) mindig lepucolom még szálban nitróval az olajtól kosztól.Mégis az kevés ami a kesztyűre rekódik rendesen befogja gépeket.

Eh.... megyek megiszok valamit a kocsmába,lehet egy sallert is lehúzok valakinak mert síkideg vagyok ettől.

Előzmény: Rahed Lee (7240)