Jánosi András Imre Creative Commons License 2016.08.11 0 0 11067

A napokban a Mozi+ Bujtoros szinkronokkal adta a Piedone filmeket!!!!! Azthittem, rosszul hallok. Erre nem volt példa a televíziózás történetében az elmúlt 20-23 évben! Az afrikábant adták csak a Kránitzzal, mert ahhoz csak az létezik tudomásom szerint. 80-ban is feliratosan láttam az állami csatornán.

Eddig a Kránitzzal adták orrba-szájba a másik hármat minden csatornán a 21.századtól kezdve, már az ember könyökén is kifolyt! Ennyi idő kellett, mire rájöttek, melyik szinkron a jó szinkron.

Igen, megnéztem a zöld szinkronoldalon, ott is azt írja, hogy csak egy szinkron van az afrikábanhoz, akkor csak nem én vagyok a láma.

Mondjuk a Piedone Hongkongban legelején volt egy kis furcsaság. Mintha ott kipótolták volna a szinkront, mert ott biztos hogy nem az első változat szólt. Pedig a hivatalos DVD-ken rajta van ez kicsi rész is, és a HD verzión is megtalálható. Lehet nekik is rajta van mind a két szinkron, és megszokásból a Kránitzzal indították el, aztán észbekaptak, és gyorsan átváltottak a Bujtorra! Gondolták csak nem veszik észre, én viszont rögtön kiszúrtam a csalafintaságot.