Szicsófater Creative Commons License 2016.08.10 0 0 5686

Üdvözlök Mindenkit!

10 évig egy Toyota Avensis Liftback gazdája voltam, amikor egy hónappal ezelőtt eldöntöttem, hogy váltok. A szempontok alapvetően azok voltak mint a Toyota esetében, hogy az autó legyen kényelmes, megbízható, jól pakolható. Sokat vaciláltam, mikor is az egyik bevásárló központ parkolójában megláttam egy Orlandót. Abban a pillanatban ért a felismerés, hogy két jó ismerősömnek is ilyen verdája van, csak nekem estek ki a látókörzetemből. Elkezdődött a "vadászat", és szerencsém volt! Külföldi ismeretségből értesültünk, hogy Hollandiában van egy eladó autó, a család ezt az autóját a hosszabb nyári utazásaiknál használta. Beindult a gépezet és a bürokráciák leküzdésével három hét alatt meglett az autó. Rögtön ki is próbáltuk egy "rövid" észak-német, Berlini kirándulás (2600 km) erejéig és a gép átment a teszteken. Akinek az ismeretségi körömben ez van csak jókat mondott az autóról, majd meglátjuk, legyen igazuk. Hosszú utakra vettük, nem városi közlekedésre. A pótkerék kérdést olvastam, én egyből vettem rendes pótkereket. Német pályán egy lerobbanás miatti leszállítás költségét és egyéb macera megelőzését megérte.