MovieAddict
2016.08.09
|
|
0 0
37650
|
Sziasztok! Lenne egy elég fontos kérdésem, talán van itt olyan szakértő, akit tud valamit érdemlegesen válaszolni (én teljesen laikus vagyok hozzá)...
Pár napja a 106 cm-es fullHD-s (3D-s, de nem SMART) LG LED TV-met nem tudom bekapcsolni, és a StandBy lámpa sem világít azóta... Azt a lámpát kikapcsolni nem lehet ezen a TV-n (nincs kikapcsoló gomb), eddig amíg be volt dugva a hálózatba, MINDIG világított... Eléggé valószínű, hogy a legutóbbi villámlás hatására romlott el a TV (az alatta levő set top boxot sem tudom bekapcsolni egyébként, de legalább annak világít a standby lámpája), mivel hallottam egy nagy durranást is akkor éjjel, és azóta nem jó... A kérdésem az lenne, hogy így látatlanba meg lehet e mondani, hogy az egész készüléket ki kell e majd cserélni (vagyis újat kell venni), vagy még megjavítható valahogyan? Elvileg a biztosító fizet majd kártérítést, de még nem jött ki a kárfelmérő szakember, én viszont egyre türelmetlenebb vagyok... A legjobb az lenne, ha újat kellene venni, mert az gondolom rövidebb ideig tartana, mint megjavítani, no meg az új lenne, ezért kíváncsi lennék, hogy erre mennyi esély van... |
|