boxerkutya
2016.08.09
|
|
-1 3
4301
|
Látom ,hogy milyen problémát okozok egyes embereknek, de szerencsére csak egyeseknek. Régóta lyme betegségben szenvedek,de ma már viszonylag tünetmentes vagyok. Korábban ismeretlen eredetű autoimmun betegségekkel, diagnosztizáltak félre,de szerencsére találtam egy orvost aki felfedezte nálam a lyme-ot. Felmerült ,ha nálam így félrediagnosztizálták ezt a betegséget, akkor ezt másoknál is megteszik. Ez egy szörnyű betegség és tudom, hogy rengetegen szenvednek benne ,de csak nagyon kevés embernél van diagnosztizálva . Azért írok több fórumra, ahol a betegeknél ízületi, idegrendszeri problémák merülnek fel ,mert azok a betegek esélyesek a lyme betegségre. Segíteni akarok az embereken ,de nem erőszakkal . Rengeteg érvem és bizonyítékom van a lyme mellet, ha ezeket leírom azt ne tekintse már senki zaklatásnak. Hazánkban és Európában csak néhány orvos ismeri el ezt a betegséget, az USA-ban az államok felében. Az ETNA nevű betegtárssal normálisan lehet beszélni, érvelni, de van akivel nem . Szerencsére sokkal több köszönetet kaptam már, mint támadást ,ezért írok időnként több fórumba, hogy főleg az új betegeket ebbe az irányba tereljem, már akit meg lehet győzni. |
|