Marobert1 Creative Commons License 2016.08.09 -1 5 4300

Azt gondolom,hogy Te itt valamit nagyon félreértesz... Ez nem egy hivatalos orvosi mainstream által irányított felület,hanem átlagos felhasználók vélemény és tapasztalatcseréjére való. Neked nem tetszik,amit Boxerkutya tesz nekem meg nem tetszik,amit Te teszel. Na és akkor most mi van? Te rohangálsz a modihoz én meg nem. Egyszerűen nem értelek. Te azt gondolod,hogy itt minden 100% igaz,de ez a csúnya gonosz Boxer becsapja az embereket? Akkor azt kell gondoljam,hogy vagy nagyon naiv vagy,vagy valamilyen más érdek vezérel... Én már tudom,hogy Boxerkutyának nagyon sok mindenben igaza van! Azt is,hogy azért nem mindenben... Nem tesz mást,mit felhívja sok ember figyelmét olyan dolgokra,amikről az orvosok nagy része sem tud. Nem kötelező ezt itt elfogadni!!! Ha neked nem tetszik szard le,de hogy magánháborút indíts valaki ellen,aki neked nem teszik,azt én személy szerint ki kérem magamnak! Felnőtt emberek fórumoznak itt,akik el tudják dönteni,hogy kinek hisznek. Szerinted,amit Boxer csinál az agresszív,ok...és amit most Te csinálsz itt az nem az? Beszólsz a modiknak,hogy Te IGAZ EMBER,már 6 napja feljelentettél egy HAZUG EMBERT és NEM TÖRTÉNIK SEMMI!!!! Gondolkozz el ezen...

Előzmény: Ellenia (4293)