L.Karoly
2016.08.05
|
|
0 0
35
|
Sziasztok Én az AutoMark Weisz (1077 Budapest, Rottenbiller u. 33) kókler bandánál szívtam meg és óva intek mindenkit, hogy odavigye az autóját. Az Opelemből csöpögött a hűtővíz, (egy másik szerelő ajánlotta őket, mert ö éppen nem ért rá, nekem pedig aznap kellett az autó), mondták, hogy délutánra elkészül az autó. Semmi egyeztetés egyszer csak kapok egy sima SMS-t amiben csak az állt, hogy 35 eFt, mindegy gondoltam 1x benyelem, mert másnapra kellett az autó. A főnök előadást tartott, hogy szét kellett szedni a fél motort és persze valalmi kókler dolgozott előttük, de a lényeg, hogy igazából 2db vízcsövet kellett csak kicserélni és most minden tökéletes kimehetek vele a világból. Másnap mentem 50km-t és látom, hogy megint forr a motor, nagynehezen megtettem a körutamat és reggel az volt az első dolgom, hogy felhívam ezt a jóembert, hogy garanciába csinálják már meg, ha 1x kifizettem. Második alaklommal is otthagytam az autót, megbeszéltük, hogy majd értesítenek, hogy mi a probléma és adnak rá egy ajánlatot. Persze telefon semmi csak közölték, hogy kész és ez újabb 45.000 Forintomba fog kerülni, mert kicserélték a vízpumpát plusz egy csövet. Persze nem lett tökéletes amit csináltak, de azt a hibát nem követtem el, hogy még 1x hozzájuk vigyem az autómat. Ami a legjobban dűhített, hogy semmit nem egyeztettek velem illetve elkértek 80.000 Ft-ot 3 cső (3.000 darabja) illetve egy vízpumpa (16 eFt) kicseréléséért |
|