Madock
2016.08.02
|
|
-2 3
4284
|
Én értem,hogy Te valamiért megharagudtál rá és egyáltalán nem hiszel neki,de az szerinted az rendben van,hogy ezért ilyen szinten elítéled és próbálod letiltatni őt? Azt javaslom,hogy ne törődj vele. Neked van egy véleményed és neki is van és a fórum pont erre való. Én személy szerint egyet értek azzal,hogy rengeteg betegség hátterében a lyme kór és más nehezen vagy egyáltalán nem gyógyuló bakteriális vagy vírusfertőzés áll. Azzal a véleményével viszont nem értek egyet,hogy kizárólag az antibiotikum a megoldás. Sajnos az egészségügyi rendszer homokba dugja a fejét,amikor a lyme felmerül,pedig nem kellene! Csak azt a betegséget fogadják el létezőnek,amit tudnak kezelni. A lymeot nem igazán tudják,tehát hivatalosan nem létezik. Ez nagy hiba! Próbálj meg bejelentkezni az általad említett orvoshoz. Jövő februárra kapsz időpontot. Rengeteg beteg van és egyre többen jönnek rá,hogy ez a bajuk. Az országban három orvos kezel krónikus lymeosokat. Mindegyik túlterhelt,nincs szükségük semmilyen reklámra. Nem tudom még meddig lehet eltagadni ennek a betegségnek a létezését...tudod ez fáj a legtöbb lymeosnak. Nekem is. Összefoglalva,nem akarok tovább itt ezen kattogni,de tudnod kell,hogy bármennyire is támadod őt én védeni fogom,mert jót akar. Üdv! |
Előzmény: Ellenia (4281)
|
|