Ellenia Creative Commons License 2016.08.02 -2 3 4281

Ez nem harag kérdése. Én elhiszem, hogy beteg volt, de amit művel, az már túlmutat a jóindulatú segítségnyújtáson. Bárki bármilyen betegséggel kapcsolatban ír, segítséget kér, ő ott terem és orvosi diploma, vizsgálat meg az ember ismerete nélkül közli, hogy ő márpedig Lyme kóros, és csak az Istenhegyi klinika és E. doktornő segíthet rajta, oda pedig minél hamarabb menjen. Ez minden orvos kóklernek beállítása, és az emberek súlyos megvezetése, már-már büntetőjogi kategóriáról beszélünk, nem pedig egy kis fórumozásról, ahol segíteni akar az embernek.

Nem vagyok fórumokon feljelentgetős típus, ha simán csak trollkodna, nem érdekelne, de ezzel nagyon súlyos anyagi, érzelmi és egészségügyi károkat tud okozni egy szerencsétlen, beteg, könnyen megvezethető embernek. Nekem speciel 12 ezer forintom plusz az útiköltségem bánta, sikerült lyukat beszélnie a hasamba. Lyme kórom természetesen nincs, de amúgy szerinte pedig negatív lelettel is lehet Lyme kóros az ember, tegnap például egy ilyen cikket tett be az Autoimmun betegségek topikba.

Ha a Lyme topikban segítene az embereknek, azzal gond nem lenne, oda mindenki azért megy, mert köze van a betegséghez. Itt azzal van a gond, hogy mással diagnosztizált embereknek akarja elhitetni, hogy Lyme-juk van, és mindenki hülye, aki nem így gondolja, élükön az orvosokkal.

Egyébként nem csak az én véleményem ez, Canan is ezt írja előttem, de korábban is olvastam már panaszt a topikokban.

Előzmény: Madock (4279)