M_Timi
2016.07.28
|
|
0 0
9803
|
Ugy tudom hogy westieknek akkor feketedik be a boruk ha van egy fajta betegseguk, de most nem jut eszembe a neve. De szegenyeknek akkor mindenhol fekete. Sztem ne aggodj emiatt.
En a kiutes szeru valamikre egyelore meg neogranormont meg sudocremet kentem. Nekunk is azt mondta az allatorvos hogy lehet hogy valami olyanra allergias ami bent van a hazban, kerdezte hogy csereltunk egy mososzert oblitot. Hat azt konkretan mindig cserelek, sosem ugyanazt veszem. Szoval eleg nehez lenne kitapasztalni hogy ha az akkor melyik is a ludas. Na de nem baj, figyelgetjuk. Olvastam meg hogy nyaron ha nagyon meleg van es amikor jobban szallnak a pollenek az is irritalhatja a boruket. A tappal kapcsolatban olyanokat olvastam hogy kell 2-3 honap mire javulas mutatkozik, szoval turelem sajnos csak azt tudom javasolni. Nekunk meg az valt be hogy amikor langyos vizben megfurdettem az tunt hogy jol esett neki, szivesen fogadta pedig o utal furdeni. Nalatok hogy megy a furdes? Tudom westieknek nem javasoljak a gyakori furdetest, nalunk is csak akkor volt eddig amikor vittuk a kozmetikushoz 3 havonta, de most miota kijott ez az allergia mar 3-szor lett megfurdetve es jol fogadta. |
Előzmény: cságé (9800)
|
|