4umos Creative Commons License 2016.07.25 0 0 5067

Hát, nem tudom mennyire könyörgött Ellefson, ezt is inkább a rendező és stábja próbálja szajkózni, majd ha látok róla videó-felvételes bizonyítékot (állítólag nekik az is van), akkor kb. elhiszem, de gyanítom soha nem fogunk, meg nem is fognak perelni, pedig sok ember érintett, lehet nem ártana tiszta vizet önteni a pohárba. Az egyik fél mond "A"-t, a másik "B"-t, akkor tessék, oszlassák el a tévhiteket, és jöjjenek elő a tényekkel. Biztos sokan kíváncsiak lennének rá. Az nekem nem  életszerű, hogy már épp szálltak be a terepjáróikba, amikor még állítólag Ellefson kiszállt, és valami olyasmit odakiabált Mustaine-nek, hogy "csináljuk meg!" v. "meg tudom csinálni!". Ezt szerintem már előtte ők egymás között lerendezték indulás előtt az öltözőben, ennek ellenére nem hiszem, hogy az történt, amit a rendezőség próbál velünk elhitetni. Az meg, hogy Ellefson mosolyogva szelfizett a mentősökkel, az nem jelent semmit arra vonatkozólag, hogy ők biztosan meg tudta/akarta csinálni a fellépést. Miért, mit kellett volna tennie, sírni miközben két mentős kért tőle egy közös fan fotót?!! Ettől még fájhatott neki a törés.

Nekem a setlist tetszett, mert a nagy klasszikusok mellett 5-6(!) új dal is szerepelt a Dystopia-ról, szóval nem lett volna az annyira rossz élőben.

Előzmény: Andriska07 (5065)