Eavit Creative Commons License 2016.07.25 0 0 63947

Most mar nalam is lassan betelik a hely. Szereny becslesem szerint kb 10 viragnak van helye meg. Vagy inkabb 7nek... hacsak ki nem talalok valamit. :)

Nem vagyok vegyszerellenes, es ajanlottak is a flumite-ot, amikor takacsatkam volt. Vegul nem kerult ra sor, mert a bio fito elintezte.

Viszont! mostanaban sokat gazolok, kerteszkedek kint, es a multkor egy tripszszeru rovarkat lattam a karomon futkosni egy ilyen menet utan. Ez a tavaszi tripszfertozes egy remalom volt. Foleg higy nem vettem eszre idoben, mert nem tudtam mit nezzek. Azota rendszeresen rameredek ot percekre az orchideakra, hatha meglatok egyet elrohanni, es ha egy virag leesik, mar fellobban a gyanakvas. 3 kör mospilanos permetezes, beontozes volt es ket flakon biofitot fujtam el. Es meg most sem vagyok benne teljesen 100%ig biztos, hogy sikerult kiirtani. De ezekre a flumite nem jo, azt mondtak az oazisban. A legsulyosabban erintettek kaptak rovarirtos taprudat. Nem tudom jo otlet volt-e ez, de eddig nem purcant ki a noveny tole. 4 meg mindig elkulonitoben vannak (a furdoben) ahol nem jo nekik, mert tuzo napot kapnak, de nem merem kihozni oket. Raadasul egyet a gyerekek megfurdettek a furdokadban, szerintem arra keresztet is vethetek. Nem volt semmi mikor meglattam, hogy az egesz kad tele van keregdarabokkal. :)

Előzmény: 'szti (63945)