Carina_S Creative Commons License 2016.07.25 0 0 11015

Jav.: ---> A bárfőnök-ös jelenetrész idézéséből kimaradt két mondat:>>

Bárfőnök: -- Ha a külügyi államtitkár meghívja az asztalához, azt köteles elfogadni!

Doriana: -- Az illető személy egy modortalan paraszt.

Bárfőnök: -- Úgy látszik, ideje, hogy egy kis észt verjek a fejébe!

Doriana: -- Rajta, mire vár, próbálja meg!! :-))) -- (Már tudja, hogy új testőre úgysem fogja annyiban hagyni az ilyesmit, az erőszakot... .. !)

Bárfőnök: -- Vigyázzon, mert én megteszem.. !!! -- (És már neki is állna kezet emelni Dorianá-ra! Ha... ..)

(.. ...A Banános Joe azonnal, és határozottan közbe nem lépne! De közbelép! És egy határozott mozdulattal hátracsavarja a bárfőnök jobb karját... !!)

Bárfőnök: -- Mit csinál, megőrült??!;.. Azonnal eresszen el!!!

Banános Joe: -- Ha tovább molesztálja a kisasszonyt, kipenderítem az ajtón!! Indulás!!! -- (És se szó se beszéd, már rángatja is kifelé, amerre a bár ajtaja található... !)

(Doriana tettét helyeslő szempillantással, és egyúttal ámulva és csodálattal kevert szeretettel néz fel Banános Joe-ra, hogy még a kisebbik főnöktől, a bárfőnöktől is meg meri védeni Őt, és levakarja róla szemvillanás alatt, se szó, se beszéd... !!! Bezzeg a bárfőnököt úgy méregeti a tekintetével, akár egy mérges vipera.. !! A tekintete ezt üzeni a bárfőnöknek: "Ezt megérdemelted, te szemét disznó... ... !!!")

Bárfőnök: -- Vegye le rólam a kezét!!!.... Maga barom!! Maga ki van rúgva!!! Érti?!! Hogy merészeli ezt??! Azonnal hagyja el a mulatót!!! Érti?!!

(Banános Joe kitolja az ajtón....)

Bárfőnök: -- Takarodjon!!!

(....Banános Joe ekkor a bárfőnököt is lelöki a lépcsőről!!)

Bárfőnök: -- Aóóó... ááá... !

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Itt a kékkel vastagon szedett két mondat maradt ki, mikor a filmet hallgatva írosgattam át az idézett részleteket:>>

Bárfőnök: -- Vegye le rólam a kezét!!!.... Maga barom!! Maga ki van rúgva!!! Érti?!! Hogy merészeli ezt??! Azonnal hagyja el a mulatót!!! Érti?!!

(Banános Joe kitolja az ajtón....)

Bárfőnök: -- Takarodjon!!!

(....Banános Joe ekkor a bárfőnököt is lelöki a lépcsőről!!)

Bárfőnök: -- Aóóó... ááá... !

Előzmény: Carina_S (11007)