Carina_S Creative Commons License 2016.07.24 0 0 11010

De én írtam is, hogy itt csak a bárjelenetre gondoltam!

Amúgy meg Doriana sem vette rossz néven az ajánlatot, csak mivel látta rajta hogy teljesen iskolázatlan és csak emiatt nem ismeri az elfogadott "udvarlási protokollokat", ezért inkább csak tanítgatólag, mintsem hogy megfeddőleg mondta neki, hogy "Tudod Joe, előbb a virág, az ismerkedés, aztán jöhetnek a gyerekek... ."; ez onnan is látszott, hogy Dorianának még segélykérésre sem volt szüksége ahhoz, hogy Banános Joe attól három arrogáns "jómadártól" a legelső pillanatól kezdve mindvégig megvédje. A jutalmat a film végén kapta meg érte Dorianától Banános Joe: amikor Torsillo és a gorillái Doriana társaságában, aki csak az "apró szórakozásaikhoz" volt nekik jó, együtt megjelentek a falusiak kifosztásához megépített "kis" kaszinó felavatására, akkor az "ál-földrengéskor" újra előkerülő Banános Joe-t egyedül Doriana fogadta közülük csillogó, ragyogó szemekkel üdvözölve, félelem nélkül. Neki ui. -- Torsilloékkal ellentétben(!) -- , nemhogy félnivalója nem volt tőle, neki Banános Joe a szeretet és az abszolút biztonságot jelentette, emiatt a kettő miatt tetszett neki már az elején, a bárban is! Már a molesztálós jelenet előtt feltűnt Dorianának, hogy Banános Joe milyen rajongással figyeli a szép éneklése közben, és utána még megvédeni is kérés nélkül volt hajlandó! ---> "Ez az alak molesztálja magát??!" -- "Igen!!! :-)" -- , és Joe már el is tüntette a molesztálásra készülő Torsillo-t!! :)

Szóval irónia ide, virág amoda, Doriana a film végén legalább úgy rajongott Banános Joe-ért, mint amikor a bárban megcsodálta és többszörösen is(!!!) megvédte.

Előzmény: Mantis Screamer (11004)