Petya79
2016.07.20
|
|
0 0
2435
|
Megnéztem a Whirlpool regisztrációs oldalát. Szerintem működik a regisztráció, igaz, gyártási szám, és bizonylatszám híján nem tudam azt rendesen kipróbálni.
A Gorenje nekem is tetszett, egyedül a viszonylag kisebb méretű fagyasztó miatt tettünk le róla.
A Zanussi egyelőre teszi a dolgát, igaz, még csak 1 éves. Egyetlen dolog zavar: a zöldségtartó fiókok már most elég szépen összekarcolták a belső burkolat alját. Ezt azért meg lehetett volna oldani picit igényesebben is. Félek, hogy mivel a burkolatnak van elöl egy kis pereme, egy jobban telepakolt fiók kihúzásakor az esetleg elrepedhet. Remélem, hogy csak én aggódom túl ezt a dolgot...
Van egy teljesen ugyanakkora méretű hűtőszekrénye a Zanussinak , mint az enyém, annyi különbséggel, hogy abban nincsen frissentartó fiók a húsok számára. A típusa: ZRB34103WA. Azt pillanatnyilag 90 ezer Ft-ért kínálja az Euronics, ami nagyon jó ár. Illetve, ha valaki no frost hűtőre vágyik, a Gorenje nrk6191 cw szintén 90 ezer Ft. Ennyiért pillnatnyilag sehol máshol nem lehet kapni ezeket a hűtőszekrényeket. Bár hozzáteszem, nagyon nem kedvelem az Euronics-ot...
|
Előzmény: nataler (2429)
|
|