BahnScorper Creative Commons License 2016.07.20 0 0 5053

Olvasgatom itt is, amiket mondtok, de egyet nem értek. Ha valóban szarok voltak az adottságok, és Mustaine ezen pipult be, akkor miért kellett a másik két koncertet is lemondania?!

Azt még el tudom hinni, hogy az itthon látottak után a szlovák helyszínben nem bízott, mert az meg csak valami jöttment motorosfesztivál volt... de a csehekről csak van tapasztalata. Masters Of Rock-on ugyan még nem léptek fel, de négy éve a plzeni Metalfesten igen (nem, nem ott dobálták le őket a Blackie hisztije miatt elmaradt WASP miatt, az a horvát állomás volt...), és a kettőt ugyanaz a brigád szervezi. Ha azon korábban minden gond nélkül fel tudott lépni a Motörhead, a Dream Theater, sőt, a talán még nagyobb primadonna Manowar kétszer is, akkor az csak jelent valamit.

De ki tudja, lehet, hogy a vöröske alapból rühell fesztiválon játszani, most nézem, hogy még Wackent is csak egyszer - tavalyelőtt - vállalta be. Viszont akkor most miért próbálkozott?...

Olyan pletykák terjengenek, hogy az volt az egyik ürügy, hogy ő nem bízott az itteni orvosokban, hogy jó munkát végeztek-e a névrokonán. Egy ilyen bogaraskodás simán belefér egy ilyen kaliberű embernél. Meg az is, hogy ő maga dönti el, hogy a zenésztársa képes-e játszani vagy sem.

(Azt meg jól mondta valaki lejjebb - én is ezt mondtam máshol - hogy ha előző este vagy aznap reggel történik ez a lábtörés, akkor még meg lehet szervezni, hogy más játsszon, átvariálják a hangosítást meg a számokat vagy átmenjenek unpluggedbe. Egy órán belül ez biztos nem megy...)