Én meg továbbra is tartom az az álláspontomat, amit korábban is, hogy valami olyannak történnie kellett, amiről továbbra sem tudunk, és nem szívesen teregetnék ki a szervezők sem annak részleteit, mert talán rájuk nézve kínos. Azért a Megadeth, nem az a zenekar, amelyik, mint az időjárás, olyan gyorsan változtatná a hozzáállását koncertek megtartására/törlésére, mert akkor annak már igen gyorsan a szakmában híre ment volna, és nem lennének sehol, nem hívnák őket sehová.
Egyébként meg nem szoktam mások tollával ékeskedni, de az egyik hozzászóló annyira jól leírta ezzel a cikkel kapcsolatban a véleményét, hogy igazából sok hozzáfűzni valóm nincs, beollózom.
"Nem hinném, hogy a zenekar passzióból rakatta fel a színpadi felszerelést, hogy aztán lebontathassa. Ők játszani jöttek a kialkudott árért, kialkudott feltételekkel. Nyilván jó ideig minden rendben volt, mert ELŐRE (!) kifizették a műsort. Mégis más lett a vége, aminek oka volt. Vagy személyekben vagy körülményekben kell keresni. Akármi is volt, ott volt a fesztivál területén, és nem a dühöngőben. De ezt nem egy anyagilag érdekelt, fizetett és elfogult embertől fogjuk megtudni. Az, hogy fogalmunk sincs mi történhetett, klasszikus ködösítés, mellébeszélés. Ha tényleg így van, egyúttal szegénységi bizonyítvány is, mert nem volt kontroll. A primadonnák körül ugrálni kell, vagy nem kell hívni. Már ketten megszólaltak a vezetők közül, egyik siralmasabb, mint a másik. HA ilyen stílusban, ekkora arccal ment a csevely és a kiszolgálás, talán nem csoda, hogy a baleset miatti extra erőfeszítést nem vállalta a döntnök. Dave M. nem az a típus, aki elviseli, ha nála nagyobb arca van valakiknek a csárdában. Kellett ott lenni valaminek, amit elég durvának tartott ahhoz, hogy ezt a vitatható, méltánytalan lépést megtegye. És azért nem azok a vendégek felelősek, akik felháborodva számon kérik elveszett napjukat, pénzüket, illúzióikat és költségeiket, hanem azok, akiknek csak arra futja, hogy kuss van, mert mi szuper fejek voltunk. Azért én erre a teljesítményre nem vágnék fel."