Valóban 2x jöttek ki, de az első kiszálláskor kell fizetni, akkor is, ha nem kéred a javítást, az alkatrészt, és ezzel a második már ingyenes kiszállást. Nem volt más alternatíva. Hiába hívtam fel több szervízt, olyanokat akik a Siemens és a Bosch termékeket is javítják, de amikor elmondtam, hogy no frostos, akkor nem vállalták. Egy szerelő ki is jött, de ő is elállt a javítástól, ugyanazon ok miatt: nem kapnak alkatrészt a Bosch/Siemens cégtől. Nem kért és nem is kapott semmit a kiszállásért...
Végül kijött a márkaszervíz, és 12 ezres alkatrész lett szükséges, amit én 15-ért kaptam volna meg máshol kisker áron. Akkor már inkább hozza el a márkaszervíz és rakja is be szakszerűen...
Egyébként 3 percre lakom a márkaszervíztől, de náluk ez a szabály, Bp egész területére egységesen 10123 ft a kiszállás díja.... Egyébként egy konstrukciós hiba vezetett az alkatrész cseréjéhez.
Összességében soknak találom a 22000 forintos cseppfelfogó tárca cseréjét, ami azért repedt meg, mert a víz nem tudott elfolyni, és azért nem, mert eldugult, ugyanis a tálcához nem lehet hozzáférni, nem kihajtható, mint régen pl. a Lehel...