bogabi21
2016.07.19
|
|
0 0
1402
|
Sziasztok! Sokat bújtam a netet az elmúlt pár héten, mert kislányomat felvették zongora szakra a zenesuliban, és neki kerestem digit. zongorát. Sajnos hagyományos pianínó vagy zongora méret/súly/hangerő miatt nem jöhetett szóba, így maradt a digitális világ. Magam nem játszok zongorán, de úgy indultam neki a keresésnek, hogy az új hangszer lehetőleg minél jobban közelítse meg egy hagyományos zongora érzetét. Sok oldalt megnéztem, mire ide keveredtem. Itt írtatok a Roland FP-30 digit. zongoráról, ami alapján neten rákerestem, miket írnak róla más helyeken, és végül ezt választottuk (azért azt meg kell jegyezni, hogy annyira nagy a választék digit. zongorákból, hogy aki ebben a témában nem járatos, az simán lyukra tud futni). Egy kecskeméti boltból rendeltük meg (nevet nem írok, nem tudom, tiltja-e a fórumszabályzat a reklámot), kihozták, össze is szerelték (állvány, pedálsor és pad is volt a szettben). Nekem teljesen "fekete lyuk" ez a téma (én basszusgitáron játszok), de remélem, jól választottunk és - ha meglesz a kitartás a gyerekben - sokáig fogja szolgálni a feltörekvő generációt. Szóval köszi az iránymutatást! |
|