Azt próbáld már megérteni, meg a sok csalódott fórumos kolléga is itt, hogy ok okozat. Ha téged mint zenekart átvernek, az kvázi ugyanaz, mintha a rajongókat vernék át. Tehát a szervezők a felelősek ilyen esetben, és vigyék el ők a balhét. Csak sajnos ez a közönségen csapódik le. Pedig a szervezőkön kéne, de rajtuk nem fog. Én nagy összegben mernék fogadni, ha minden körülmény olyan lett volna, amit a zenekar elvár, még lehet törött lábbal is bevállalja Ellefson a fellépést. Nem hiszem, hogy úri hóbortból mondták le, pont ezt is az bizonyítja, amit írsz, hogy a tré körülmények ellenére mégsem fordultak rögtön vissza, mégis felpakolták a cuccot a színpadra, és letolták volna bulit. De eljött az a pont, ami minden embernél eljön egy bizonyos idő után, hogy elszakad a cérna (kinél korábban, kinél később), és azt mondod, hogy na akkor állj, ami sok, az sok.
Ja, és most emiatt az eset után neked pl. kevésbé tetszik a Dystopia album, úgy őszintén?! Nem hinném. Most csak a csalódottság beszél belőled erősen (amit megértek) de szerintem értelmes ember lévén, egy kis idő múlva tiszta fejjel, lenyugodva, pár hét/hónap távlatából már te is nagy valószínűséggel máshogy fogod látni az eset megítélését.
2014-ben én sem örültem a lemondásnak, mégsem akartam eltüntetni a szemem elől a zenekar kiadványait, pedig kicsit csalódott voltam, aztán az élet megy tovább, feldolgoztam. Ennyi. Ugyanúgy kedvelem a zenéjüket, még ha sokszor én sem értek egyet Mustaine egojából fakadó viselkedésének, de a zenéjük örökzöld, halhatatlan, zseniális. Szerintem.