Most leszek annyira önző, hogy mint fizető vendég értékeljek: teszek rá, hogy milyennek ítélték a körülményeket és nem érdekelnek a szerződéses feltételeik sem.
- A megadeth megkapta a pénzét, amiért semmit sem dolgozott (a turnészervezési fáradalmaik nem érdekelnek).
- A szervező megkapta a pénzét, s azért szemmel láthatólag dolgozott is valamit.
- Mi pedig utaztunk és fizettünk a műsorért, amit nem kaptunk meg. De a pénzünket azért zsebre tették.
Ha én se lettem volna ott, valszeg én is most objektívebben értékelném a helyzetet. De ott voltam a csalódott rajongókkal, akik közül volt aki 500km-t utazott csak a megadeth-ért és szándékosan átverve éreztem, illetve érzem most is magam. Ezt a csapatot kb 11 éves korom óta hallgatom és figyelem, s nemcsak a zenéjük, de a bizonyítási vágyuk miatt is nagyra becsültem őket. Mindez az utóbbi évtizedben jelentősen megkopott, ami megmaradt belőle az pedig a törzsnél lett letörve péntek éjjel, s nem én voltam az elkövető, hanem ők maguk. Mustaine már rég nem érdemli meg, hogy A-kategóriás csapatként vegyék számításba őket. Ennek jó tükre az, hogyha csak ilyen helyeken tud fellépni. Stadionos koncertek már csak a hőskort feldolgozó dvd-ken láthatóak, nem véletlenül.