4umos Creative Commons License 2016.07.16 0 0 5014

Szerintem botorság lenne emiatt az esett miatt a zenéjükre haragudni, és emiatt kizárni az életedből. Nehogy már ettől függjön a dolog nálad is. Olvastam a sok negatív hozzászólást itt-ott a tegnapi esettel kapcsolatban, és pont azt bírom, hogy azok az emberek, akik ha lemegy tegnap a buli, most nagy valószínűséggel mind áradozna a zenekarról, meg Mustaine-ről, ehelyett egyik kedvenc előadójukról (hiszen csak-csak miattuk elutaztak Dunaújvárosba, jegyet vettek rájuk) olyanokat képesek írni, hozzászólni, hogy csak lestem. Azért ez valahol nagyon elszomorító... nekem legalább is. Holott, és hangsúlyozom, kurvára nem ismerjük a részleteket a tegnapi incidenssel kapcsolatban, hiszen a backstage-ben nem hiszem, hogy sok ember ott volt a rajongók közül. Ti, ott lévő rajongók kvázi csak a csúcsát láttátok egy olyan kétoldalú dolognak/vitának(?), aminek az volt a záró eseménye, hogy felmegy külön-külön frontember, és fesztiválszervező a színpadra, és közli a rosszat. Egy kérdés: ha csak Ellefson balesete az egyedüli ok a törlésre, akkor miért nem tudtak közösen kimenni a színpadra (Mustaine+szervező), és elnézést kérve a közönségtől tenni egy korrekt bejelentést? Ehelyett még az egyik elkezdte piszkálgatni/fikázni a másikat.

Ebből az egészből nekem csakis az jön le, hogy Ellefson balesetén kívül történtek ott más dolgok is zenekar, és szervező között, ami nem túl baráti, DE AZT BIZTOSRA NEM TUDHATJUK, HOGY KINEK A NYAKÁBA VARRHATÓ A FELELŐSSÉG. Persze, a legkönnyebb a zenekart és Mustaine-t hibáztatni, mert azt még mindig jobban ismerjük, mint a szervezőket. Szerintem ezt kéne átgondolni, mielőtt egyértelműen kimondjuk valaki felett az ítéletet.

Előzmény: Andriska07 (5013)