Írnak össze-vissza mindent, pl. amikor ezt írják: "...Dave hosszas vita után kiment a színpadra, és bejelentette a műsorváltozást az addigra sok ezer fősre duzzadt tömegnek, akik mindezek ellenére rendkívül megértően és kulturáltan fogadták a bejelentést a helyszínen."
Akkor azért kíváncsi lettem volna a hosszas vita hangulatára. Lehet mentek ott már olyan szóváltások, nem túl békés hangnemben, (meg még ki tudja milyen indulatoskodások?) aminek ugye az lett a vége, amit már korábban is beollóztam, hogy rájuk zárták a back-stage kapuját, hogy addig nem mehetnek ki, amíg nem megy föl személyesen Mustaine a színpadra, és közli a hírt. Hozzáteszem egyik dolog sem helyénvaló! Sem a szervezők részéről, hogy elállták az útjukat, de Mustaine részéről sem, hogy ha már ott van, és történt, ami történt, akkor a minimum, hogy zokszó nélkül fogja magát, és kiáll a színpadra, szembenéz azokkal, akikkel most jól kibaltáztak, és közli velük a sajnálatos hírt.
Áhh, dettó! Én meg már eleve 5x meggondolom, hogy fesztiválra menjek, vagy sem, még ha olyan vonzó nevek is vannak időnként, mint most a VOLT-on a Slayer, Iron Maiden, vagy jelen esetben Megadeth. Arénás, vagy stadionos koncertekre bármikor, de fesztiválhoz már én is kezdem öregnek érezni magam. Ha dög meleg van, akkor nyeled a port, és szétégsz a napon, ha meg esik az eső, akkor minden tiszta dagonya. Na, ilyenből már egyre kevésbé kérek.
Sajnállak! De fel a fejjel, 2 éve úgy mondta le a Megadeth a magyarországi koncertjét, hogy el sem jöttek, most eljöttek, de nem léptek fel. Harmadjára csak összejön ez majd :) és akkor el is jönnek talán, és játszanak is! :-DDD Ha a tendenciát nézzük, igen is JAVULÓ! :-DDDDDDD /bocs' ha most ezen nem igazán tudsz őszintén nevetni, de ez tényleg annyira szánalmas, amit a magyar rajongókkal tesznek 2014 óta, hogy talán így hummorral viselhető csak el valamennyire!/