Andriska07 Creative Commons License 2016.07.16 0 0 5001

Akkor most bővebben a tegnap estéről:

- fesztiválszervezőkém ügyesen leszerelte a tömeget azzal, hogy elkezdte fikázni a megadeth-et. Jól tudta, hogy  ha minimális megértést is tanúsít irántuk, akkor vélhetőleg meglincselik. Arról már elfelejtett nyilatkozni, hogy nemcsak a megadeth volt a pénzénél az elmaradt buli ellenére, hanem ők is, hiszen a jegyeladások vígan megtörténtek. Egyedül a közönség maradt szarban, de hát az kit érdekel. Kompenzáció szó még gondolati szinten sem merült fel.

- a "nem lett volna tökéletes a koncert" szövegnél már én is kezdtem dühöngeni. Mert így talán az volt?

- kifelé menet beszélgettünk a biztonságiakkal, akik a backstage-en voltak abban a bizonyos időpontban. Elmondták, hogy 10 perccel a műsor előtt mustaine-nek esze ágában sem volt lemondani a műsort, mivel lábtörés miatt még sosem kellett. 10 perc elteltével már máshogy látta a dolgokat, s ki is ment gyorsan a színpadra. Vélhatőleg zavarában felejtette el közölni, hogy Junior saját meglátása szerint képes lett volna játszani...

- az érkezésünkkor elhúzott mellettünk egy szirénázó mentőautó. Még mondtam is a többieknek, hogy biztos valami részeg barom összetörte magát.

ui: Tegnap délelőtt kíváncsiságból megnéztem az előző állomások setlist-jeit. Gyakorlatilag ugyanaz az unalmas, agyonra ismételt setlist, megspékelve a Dystopyia kimondottan középszerű számaival.

Amúgy is ideje volt leszokni már közel 30 év elteltével, ugyanis a So Far óta gyakorlatilag ők voltak a kedvenceim. Erre maximum egy ingyenes koncert nyújtana elégtétel sűrű bocsánatkérésekkel, de erre az esély a nullánál is kisebb.

>>> Szóval részemről ENNYI volt a megadeth, ezt a varangyot már nem nyelem le.