Csézli Zsolt Creative Commons License 2016.07.15 0 0 12997

Üdv!

Emlékeim szerint,2,2-2,3 a gyári érték,igyekeztem ezen is tartani persze vannak különbségek még a kutakon lévő nyomásmérő órák közt is meg a sajáttal való mérésnél ,de szerintem 1-3 tized bar nál nem több ,ha pl ketten vagyunk és pl csak ippeg  2 bar van benne már kovájgosnak éreztem,akkor azért is mértem meg.A gumiin 36psi max  van irva ami kb 2,5 bar-nak felel meg,aztán a gyári ajánlás irja  65P -t mint követelmény tán sebbeség index?De azt ez a gumi is tudja  ,   egy biztos senkinek sem ajánlom.És csak a hátsó ilyen .

A másik kérdésem ,mintha kicsit zörögne csörögne  a kipuf dobban a katalizátor,mert autóknál már volt ilyen tapasztalat,és ez ahhoz hasonló,szóval belezett már ki  valaki  spider max dobot?Úgy 75000km van a gépben. mennyit bírhat a kat.ja.?Gyujtás gondom nekem még nem volt lehet tán az előző tulajnak.Ha nem kel két falat átvágni kibelezem,tudunk rozsdamentest hegedálni. Max kicsit férfiasabb lesz a hangja.Persze előbb megméretem mükszik e egyáltalán.

A gumira visszatérve megint visszaviszem és megkérdem szerintük mit csinálok szarul,de milyen gumit ezek után?

Üdv mindenkinek! 

Előzmény: depi vol.2 (12994)