Szokd meg, mert jobb nem lesz, az biztos. Ritka fos sport lett, de látod, hülyék vagyunk, mert extraprofit lett az EB-n, nézi mindenki, pedig az is izgalmasabb lenne, ha alvó kutyát néznénk 90 percig.
Annyira erős lett mindenki fizikálisan, és a kütyükkel úgy ki lehet elemezni mindenki játékát, hogy alig van helyzet. Régen futottak 8-10 kilométereket, most meg 10-12-t, az olyan, mintha 1-2 emberrel többen lennének a pályán csapatonként.
90 percből játékban van 55-60 percet a labda, abból 5-10 perc talán érdemleges, nyilván ez nagyon sovány.
Ki kell találni egyéb gólszerző verziókat, de ez nem könnyű, jobb ötletem nincs, mint amit már írtam, hogy a futsalhoz hasonlóan félidőnként 5 fault után minden faultnál lehessen rúgni egyet a 16-os körívről sorfal nélkül, kapussal szemben. (azt gondolom, hogy 10-ből 2-3-at lőnének be, ez elegendő is büntetésként, visszaszorulnának a faultok, jobban lehetne cselt csinálni, mostanában alig van csel, és nőne kb. 2-vel a gólátlag, nem mellesleg szerintem látványos lenne, hívhatnánk kisbüntetőnek.)
De amíg ilyen profit van, hülyék lennének változtatnia szabályokon, kb. azon a szinten vannak, hogy hátrafelé is lehet kezdeni, hát ez kurva kemény tényleg.