Szia.
1. Ha kiteszed a menü súgót gyorsgombra ( vagy elvileg azt hiszem gyárilag a kuka gombon van a menü súgó ), akkor elmondja nagyvonalakban miről van szó.
2. A belenagyítást nem tudod választani, 100%-ra ugrik, viszont a felőled lévő tekerentyűvel tudod kicsinyíteni. A "külső" tekerővel ilyenkor is tudod lapozni a képeket és belenagyítva marad. Engem csak az zavar, hogy az A77-en a display gombbal el tudtam tüntetni a képernyőről a dolgokat nagyítás közben is, itt ez nem lehetséges.
3. Az LCD kikapcs. egy félmegoldás sajnos, én is nagyon hiányolom, hogy teljesen ki lehessen kapcsolni, az A77-en erre külön gomb van... Sokat tájmlepszezek, ezért nem utolsó szempont az energia pazarlás.. Ilyenkor keresőre teszem menüben, így mindkettő kikapcsol, igaz hogy az infra érzékelő megy a kukucskánál, de az nem eszik olyan sokat.
4. Én pl. követelem, hogy az APSC-FF váltást ki lehessen tenni gyorsgombra, ahogy olvastam külföldi véleményeket, nem vagyunk egyedül ezzel a problémával...
Az én részemről 5.:
Nem értem, hogy a full elekrtomos zárral miért csak 1/8000 a leggyorsabb zárseb., mikor a konkurens termékekben nem extra az 1/16000, sőt az 1/32000....
Én A7S-t használok, de szerintem tuti Nálad is a fent leírtak szerint vannak a dolgok.