Törölt nick Creative Commons License 2016.07.07 -3 2 4247

Kedves Csincka!

Légyszíves, megkérnélek, hogy olvasd vissza jó pár oldalnyit és majd rájössz kik a topic szétverői. Ne dőlj be pl. az egyik kérőnek aki árulkodva idejön WAF-nak, mert sajnos ő sem kivétel.

Röviden ide szoktak jönni olyan betegek, akiknek egy-egy kérdésről más a véleménye. Pl.  rögtön nekiesnek nekem, amikor (Te magad is visszaolvashatsz), semmi durva, moderálás elveibe ütköző kijelentést nem tettem. Próbálj meg tárgyilagosan, kívülállóként kezelni a topic rendezését, mert durva, hogy itt összefog egy tábor és minden eszközzel azon vannak, hogy kiverjék a más beteg, hátrányosok véleményezőket.

Magam is érintett vagyok sajnos, emiatt jöttem ide. Sajnos nem egy olyan beteg van aki álomvilágban él és azt hiszik, hogy a rendszer, a politika baráti kézzel segítenek minket.  Vakon kitartanak egy torz, rokkantakat elnyomó politika rendszere mellett. 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=140215533&t=9182967

Ha tudod értelmezni és visszaolvasni a történeteket, akkor rájössz, hogy kiket is kellene törölnöd. Mi mindvégig hangoztatjuk, hogy van más intelligens vélemény is és azokat helyén kell tudni kezelni. Mi is betegek vagyunk, sajnos érintettek, akkor kérjük szépen kedves Moderátorokat függetlenként ítélje meg a kommenteket és eképpen töröljön és döntsön.

Köszönöm, üdvözlettel

Előzmény: Csincka (4246)