repcsepista Creative Commons License 2016.07.06 0 0 1288

Na mi lesss... lesz ami lesss...
               1.: Azt hiszem Bill Mayert mindenki ismeri akit eggáltalán édekel a sorsss... hogy jövő? -az biza jó bo boo bbb... Belinkelem link lank lakatos... http://www.theyfly.com/ na Michael Horn volt a coastocoast-on, s okvetlen én is akarok valamit... mit... 
                2.: Én személyesen látok ollan dolgokat, ami ha főleg bennünket is érint, akkor okvetlen engem érdekel hogy mi történik? Hogy Bill Mayer honnan veszi a jóslatokat, azt én nem merném meg kérdőjelzni, mert monduk mindenkinek megadatott hogy lásson... tehát ha valaki logikusan -következetesen tud gondolkodni, az események kétségtelenül összefüggenek... tehát józan paraszt ésszel is ki lehet fürkészni hogy ha morog a hasam... jobb... ha megcélzom ...vagy legalábbis közelébe maradok...stt hell...
               3.: Az éjjel, mára...ollan doogokat figyeltem meg...mindenki eltudja hagyni sárhüvelyét... ugy ahogy a BbLia is emliti, hogy LÁTNI ALAROK, amihez hallani kellene először, tehát most keresni fogom azokat... akik látták vagy látni akarják az egészet??? -ami ha ez??? -na gyertek át a mi is ufok vagyunk! -ba baba...
                4.: Az amcsi választási czirkusz... amit én láttam...hogy egyik párt se...hanem egy 3. ami végleg megszüntette a két ugyanaz a lefizetnek Izre Lerr...Larryék által...akik kezében finacionilag az egész bagázsi!!! -gondokozz...akárkinak csak 10 évenként 10 -15 billcsi...ma azoké az egész gollóbis... monduk 1 billcsi megveszik az egész Jewusa NÉPE KÉPVISELŐJ SZOLGÁJA BB THE PEPOPLE ÖHÖ HA HA HA...
               5.: Amit leirtam, az van...minden álmom eddig gyerekkoromtól kezdve bekövetkezik!!! - Na utólag, hogy mig a 3. -? -NEM PÁRT HANEM EGGZERÜEN ÁVESZI A NÉPITÉLET... VAGY MEGFURTA A ZSIVÁNY (2 PÁRTOSDIT ((ELLENSEGGESDIT)) JÁCCÓ FACCÓ) KÖZPONTOT... -szóval... ha Donald J. Trump mint tota kivülálló nép...népek hangja szava indul, akkor az lenne de hogy egyesiteni akarja pont a a a...na ezeket tota az izreler létrehozója meg most álma (egyseggvilág -parancsoló uralom) magvalósitása 1VILÁG - BANK (1KÉZ ARMY - POLIS) EGY KÉZ...tehát ollan hogy AMCSI (JEWusa) VAGY LENNE BÁRJOL A FÖLD KEREKSSEGGEN HOGY NÉPE KÉPVISELETE... TALÁN MÁR GONDOLATBAN SEM...szóval irtó sar a hellzet...akik az ELÉRHETETLEN MAGASSÁGOKBAN???- ugy néz ki ténleg elérhetetlenek... ami nagy cirkuszi kuszu kuszuk...következnek...többek közt vagy... ami JEWrussába...mint Boris Jelson...talán valaki REMÉLJÜK EGY AMCSI FIRST DE CSAK RON PAUL MEGOLDÁS VAN!!!- átveszi... meg löveti a a a... na égetni kezdik... Ég a Város...ég a ház is, nem is egyház, hanem 100 meg 1000...
Isten barma... még gyüvök...
...mikor ez lesz lesss...már leirtam hogy a föld allatt készen vannak... a föld allattiak jak jak jak...