Nem sajnos. A paraval gondok vannak, mert olyan 50-60%-ot tudok max. A homerseklettel is baj van télen. Tavaly télen mondjuk nem itt voltak, mert feltem a radiator kozeleben tartani oket, viszont 18-20 fokot tudtam csak biztositani, ezert a viragzasuk elmaradt a varttol. Tavaly még lakasban laktunk, ott remek volt a para es a homerseklet. Ugyhogy most kiserletezem mind a hellyel, mind a parasitassal. Koltoztetem oket ide-oda. Ezt sem szeretik. A felso szinten is ilyen uveges a nappali, tavaly ott teleltek, ott vannak most a bulbasok. Ott nincs direkt napfeny, de megis rengeteg fenyt kapnak, es mozog levego innen lentrol felfele, tehat megvan a legaramlas, amit szeretnek.
Na meg az elmult evben volt takacsatkafertozes osszel, iden ev eleje ota meg a tripszeket irtom.
Nagyon szep a viragod, nalam a Dendrobiumok meg sohasem viragoztak ujra. Ketto van, kaptam oket, de eddig nem tudtam varialni a homerseklettel es a fennyel ugy, hogy az bejott volna nekik. Ha meg nem csinalok semmit, akkor egyszeruen nem viragoznak. Ugyhogy csak ugy vannak ők.