kgaboroo Creative Commons License 2016.07.05 0 0 37544

Ne add fel ilyen könnyen. Azért ajánlottam a panát mert nekem volt ilyen led lcd-m. 3 évvel ezelőtt eladtam az első Panasonic plazmámat. 7 évig használtam és szinte újszerű állapotban adtam tovább. Soha nem volt hozzányúlva, nem kellett szerelni és a távirányítójában az eredeti elemek voltak pedig a lejárati idejük szerint legalább 2 éve elavultnak kellett volna lenniük.

Szal ...ez még a régebbi plazma korszakból volt, a fogyasztása is nagyobb volt és a melegedése is. A képminőségét megszoktam, számomra tökéletes volt.

Itt az új led korszak mondtam és beneveztem egy Panasonic led lcd 40 colos smartos tévére. Neten rendeltem meg, megjött, beprogramoztam. A plazma után szokatlan kép fogadott, elkeseredtem. Próbáltam többféle beállítást. A hd adások szépek voltak a szappanopera ellenére. Másnap felhívtam a boltot és elálltam a tévé megvásárlásától. Viszont annyira azért tisztességes vagyok, hogy megkérdeztem tőlük, hogy van-e Panasonic plazmájuk mert arra elcserélném.

És volt nekik nagy örömömre. 2 nap múlva tudtam visszaszállítani a led tévét. Viszont előtte néztem rajta a Yutubon egy filmet és ekkor a beállítások menüben előjött egy játék üzemmód. Erre állítva olyan képminőség jött ami közelében volt a plazmáéhoz. Megnéztem mélyebben a beállításokban, hogy ez az üzemmód milyen gyári beállításokkal műxik.

Játék üzemben ki volt kapcsolva több funkció gyárilag. Én True Cinema üzemmódban néztem a tévét és kikapcsoltam azokat a funkciókat ami a játék üzemmódban gyárilag ki volt kapcsolva. Olyan képminőséget kaptam, hogy azon gondolkodtam ha előbb találom meg ezt a beállítást akkor nem is kértem volna a cserét. 

De már nem akartam visszakozni, elhoztam a plazmát helyette. Utólag sajnáltam kicsit, ha lett volna pénzem akkor megtartottam volna a másik szobában. Persze a plazmát egyálltalán nem bánom, pedig rá kellett fizetnem. 

Szal ...az oldalon amit belinkeltem találsz használható Panát olyan árfekvésben is ami neked megfelel.

Előzmény: Törölt nick (37542)