2. éves tőkék,hihetetlen szaporán nőnek. Tudatosan ultettem őket közel a kerítéshez,mert 2 kis gyermekem van akiknek kell a hely a játékhoz.Fontosnak tartom hogy a két Legyen értünk ne pedig mi a kertért. Ez nekem "csak"afféle hobbi,egy kis nosztalgia a gyermekkoromból. Emelett imádom a növényeket, akvakertészettel is foglalatoskodom szabadidőmben.
Mindösszesen kb 40m2 az egész kert,de a szomszéd felől tudom permetezni, jóban vagyunk, átlépek hozzájuk 10 percre,ebből nem csinálunk problémát. Én is féltem hogy nem fog szellozni,ezért is engedtem fel a hajtásokat,kb 70-80cm magasra,a hol a kordon kezdődik.
Igen való igaz hogy idén elég szellősre vágtam. Tavaly 12 napig nem voltunk itthon, nem viccelek kb 80cm hajtásokat hozott,iszonyatosan elburjánzott. Ezt próbáltam kordában tartani, úgy látszik kicsit túlzásba estem.
Sajnos a fajtákat pontosan nem tudom. 5-6 féle, de elkallódott a papír amire fel voltak írva a nevek. Ha terem majd teszek fel pár képet, hátha már abból ti profik meg tudjátok alapítani.
Megegyszer Köszi az építő hozzászólásaitokat!
Nagyon szimpatikus ez a társaság! ;-)