Nagyon is jo setlist volt, foleg a Children Of The Damned es a Blood Brothers miatt... de az uj szamok is mukodnek, nemcsak lemezen, de eloben is. Es meg a kotelezok kozul is akadtak ritkabbak, mint a Powerslave meg a Hallowed... jo volt ez olyanok nelkul is, mint a Running Free, Run To The Hills, The Evil That Man Do... Fear Of The Dark meg legyen csak mindorokke...
A hangzas most szerintem is mukodott, csak a Trooper lett nagyon elkalapalva, de annak amugy is megvan a hangulata, ami miatt kevesbe figyel oda az ember. Dicseretes, hogy a szinpadon is mindig tudnak valami ujat mutatni... de a hangulathoz megint Dickinson tett hozza. A "majomkodasai" a Death Or Glory-ban, meg a szovegei... meg azzal is feldobta a dolgot, ahogy bejelentette a meccs vegeredmenyet. Az viszont a "Szopron"-nal is viccesebb volt, hogy azt mondja, hogy "itt vagyunk Magyarorszag kozepen..." tudom, hogy sok soproni szereti ezt hinni... :-PPP
Harris helyett most Adrian volt igazan elemeben - meg jol mutatott a piros sal a zold-feher gitarjaval - o volt most a harmas szamu latvanyelem, mert ugye Janick az Janick... Dickinsonbol pedig ki nem nezne ki senki azt a rakot. Amit persze igazan megneznek vele, az egy zongora, ami elott stilszeruen pilota-egyenruhaban ul... es nem kerdes, hogy az Empire Of The Clouds-ot jatsszak...
Nalam amiert nem kap max pontszamot, arrol nem a csapat tehet, hanem a fesztival szervezoi, hogy Blajen dalat nem toltak be a koncert vegevel a hulladek magna cum laude szinpadra allasa miatt... az is kellett volna azert a teljesseghez. De egyebkent nekem is jo helyem volt, feluton a kevero es a szinpad kozott, bal oldalon, kozel a kordonhoz... aztan sikerult a koncert utan nem sokkal tehervonatot fognom hazaig, ami nem is artott, mert tegnap delutan mar indultam Bukarestbe unplugged Therion miatt... ezert is irtam most mindezt ekezetek nelkul... ;-)