333347 Creative Commons License 2016.07.03 0 0 2686

Sziasztok, az en tapasztalataim a B7-rol, automata valtoval, a 2.0 pdtdi-vel 103kw, hogyha rendszeresen karbantartod akkor nem varhato meglepetes. Automataban 60.000km-enkent kellene olajatcserelni. Nem olyan nagy tetel, de javasolt jelen lenni, mivel nem cserelheto le a teljes mennyiseg markaszervizben, viszont ha nem vagy ott kiszamlazzak meg azt az olajat is amit bele sem tettek!  Automata elonye, hogy komfortos, kenyelmes, kifinomult, elegans. Egyszer kiprobaltam az automatat a manualis modban, de utana tapasztaltam, hogy semmi ertelme. Manualisat nem vennek, a mai modern es nagyobb teljesitmenyu autokat pl.mar nem is lehet kezivaltoval megvenni. Mert a nyomatek, es helytelen hasznalat kart okozna. Sot, az automatanak meg a fogyasztasa is alacsonyabb mar. Dehat izlesek es pofonok. Az valoszinu, hogy a kezit olcsobb javitattni ha elromlik. Izlesek es pofonok. Valaki mas kerdezett a pd-rol. 130.000km-t gurultam 8ev alatt ilyen autoval. Egyszer csereltem akkumulatort,  egyszer hatso ablaktorlo motort, egyszer egy hatso izzot, szelvedot kavizsfelverodes miatt + az idozakos szervizek, es a kopo alkatreszek(fekek). Soha nem hagyott ott sehol. Nyilvan szerencse kerdese is.