Ha fontos a jó szerviz, normális garanciális feltételek, akkor melyik márkáknál érdemes nézelődni?
Plazma eleve kiesett, mert 150-160ezer a nagyon felső limit, amit még hajlandó vagyok rákölteni és 40"-snél nagyobb készülék el sem fér ott, ahol a jelenlegi tévé van, viszont ezekkel a paraméterekkel úgy tűnik, plazma nincs.
Szóval marad az LCD, ráadásul sima LED-es, AMOLED megintcsak nem fér a keretbe.
Itt nem tudom, a ki-/beégés mennyire jellemző, illetve mennyire számít garanciális hibának.
Samsunggal pl. kifejezetten negatív tapasztalataim vannak a mobilom kapcsán. Ahány meghibásodás, annyiszor lett rosszabb... Pl. beégés miatt cserélt kijelző, az új valami ótvar gyenge, a szakadozó wifi kártya cseréje után a korábbi majd' 8 órás üzemidő nem egészen hat órára redukálódott - bekapcsolt wifi és kijelző mellett, a szervizesek a Váci úton is és Budaörsön is igencsak tahók voltak. És akkor azt meg sem említem, hogy a garancia lejárta előtt egy héttel cserélt darabokra csak egy hét garanciát vállaltak...
Szóval Samsungot csak nagyon indokolt esetben vennék, viszont elnézve a kínálatot és az arukeres.hu-n olvasható véleményeket... hát nem sok jóra számíthatok, ha végül mégis vásárlásra szánom magam.