Utánaolvastam a Citi Life-nak. Tényleg korrekt, és ott legalább nevén nevezik a költségeket (kártya havi díj). De nem úgy volt, hogy a Citibank idén egybeolvad az OTP-vel? Vagy ugyanúgy megmarad a Life kártya?
Ma aktiváltattam a OneCard kártyámat, és megkérdeztem, hogy ha valamelyik kártyával nem vásárolok az adott hónapban, akkor is felszámolják-e rá a havi zárlati díjat. Azt mondta az ügyintéző hölgy, hogy minden esetben. Vagyis ha csak a főkártyát használom, és a társkártyával nem történik semmilyen pénzmozgás, arra is ugyanúgy felszámolják a havi zárlati díjat.
Ha a Citihez hasonlóan ezt a költséget ők is havi kártya díjként tüntetik fel, akkor eleve nem is igényeltem volna társkártyát.
Remélem, hogy a társkártya díjmentesen lemondható majd, és nem kártya letiltásként könyvelik le, potom 12205 Ft-os költséggel.
Külön bohózat a 299 Ft/db áras limit módosítás. Abban a tudatban voltam, hogy ez első alkalommal ingyen beállítható, és csak a későbbi módosításokért kell fizetni, de tévedtem. Egyesével fizethetek a kp felvét letiltásáért, a maximum napi vásárlási limit beállításáért, stb-stb, külön a fő- és társkártyára. Az ember még kezébe se vette a kártyát, de máris mínuszban van. :-) Röhejes.
A K&H Visa Classicnál a számlabefizetésre jár a visszatérítés?