dpl Creative Commons License 2016.06.30 0 1 2680

Szia, nekem tobb even keresztul volt pdtdi motoros audim 2.0. Hasznaltan vettem, valos km-rel. Motorjaval nekem soha nem volt gondom. Altalanossagban elmondhato, hogy szerintem ez szerencse kerdese is, mert ha sikerul talalni karbantartott autot amin latszik, hogy volt koltve, nem hiszem lesz gond vele. Ha most kene vennem, nemet importot nem vennek, ott is sok igenytelen lakik, nem csak itt. Eleg rizikos. Szalonba nem vinnem szervizeltetni, mert legtobb lehuzos, es a munkat is elsunnyoghatjak. Fogyasztas alacsony volt igaz tobbnyire varoson kivul hasznaltam, itt elment 6, 6.3, 6.5-el telen-nyaron. Ha leptem, pl.palyan akkor mar 7, 7.5l is lecsuszott. Sokan felnek tole, igaz rengeteget hoztak be belole regebben is es manapsag is. Talan ezert is. De ha pl.kereskedesbol veszed rogton van ra 1 ev garid. Kerdezz nyugodtan, ha valami erdekel. Majdnem 200.000km-t gurultam vele... Egy dolog fontos, uzemanyagszurot cserelni, nem csak az olajat, nem nagy tetel, es nem kannazni. Lenyeg, nezd az allapotot. Nem a festesre gondolok, :-) de eszreveheto, hogy elvolt hanyagolva vagy sem. Azota is picit faj a szivem, hogy eladtam...

Előzmény: Blajos27 (2678)