repcsepista
2016.06.30
|
|
0 0
1287
|
Jacaca jacaca jacaca... Golda Mama mallacca ccc... 1.: Azzal hogy U.K. beugratta s átverte az örök balekokat (juhtUropnya) JEE HOVA LETT A UJ ÉG S UJ FÖLD JEWRUSALOM A VILÁG TRON TROTTY... ami pont az... deee... 2.: A feleségem kérdem, ha valhallol ezen a földperemen megjelent EGY ÖRÖK ÉLETÜ HÁZASPÁR...na akik a Jézus történetekben megjelent...az ugganaz...JELENÉSEK...de JÁNYOS JELENÉSEK KÖNNYE... akkor te akarnád látni őket...ami rögtönte te hüje ostoba hagyd abba... na monduk... üzennének hogy meg akarnak téged látogatni...na tobább nem mondhattam... mert ez bárgyu ostobaság mnt a többi... Na mára... mikor senki set tudtam meglátni azt ami van...most én is EGY NAGY MÉLY GÖDÖRBE HULLTAM KULLTAM ESTEM PESTEM SEGGRE ESTEM, MÉG ZERNCSE... osztán, innen nem lehet kimászni, én egyedül másztam ki... tehát ugyanaz az történt...gödörbe vagyok mert nem fogom a feleségem legalláhbb meg gyerekiemet a gödörbe hagyni...valhallogy csak kimászunk idővel, ha gőzzük tüdővel ha ha hahhh... 3.: Ami most hogy U.K. kiugrott... nem akarnak a pollandokkal meg magyarokkal közösködni...főleg pénzelni őket, még ők áldozzanak... na ez szószerint elhangzott...ha nem hiszed...a hiradokon megvan örökitve... Nem fognak a polákok csak ukk mukk fuck... felszáll a repüllő sss... Londonba rázzák a rongyot... 4.: Dunanak Oltnak egy hanga... Na maga Brittha sziget önmagában rendkivül gazdag minden szinten téren, de ugg JEWusa s hogy mi az ERENDENDŐ BÜN = BUNKEREK...(nincsak izreler kibuvót...nincsak Kenneddyékat mert kölön nem lehet AtomaszanáLUK mert az egész környék akkor...az van???) ÉN NAGYOBB LESZEK MINT TE TI... KÉSZ A KÁLVÁRIA? Monduk nagyon kevesen tudnak HINNI...de EZ A GOLLBIS EGYÜTT EGYMAGÁBA EGY CSODA ÉDEN KÖRTE, NA BENNE ÉDEN KERT KERÜLETEK...Nos maga a Körpatkómedencénk is EGY ÉDENKERT ÖNMAGÁBA...s nincsak... CSAK MINDEN HELLI LAKOSNAK (NATIV) MEG KELLENE MUNKÁLNI...(kezdődveERKÖLCS DE JÉZUSMARIA MEG BECSÜLET...ÖRÖKKÉ VAGYOK MIÉRT NEM ÉLEK AZ ALKALOMMAL) AMI ZERINTETEK MUNKA LENNE??? -sóval csak érzékeltetem...NA MOST AZZAL A HANG??? AZONNAL NEM HANGOD NA AZ A HANG A HANGOD...VAGYIS HA AZ NEKED ADJA A FÖLDET...miért hadobánzak hogy IZRELER ...na a U.K. kis luka!!! Na U.K. -KALL KEZDŐDÖKAZ A LUK, AMI FENEKETLEN... AMI TOTA MEGSEMMISITÓDÉS...UGGANÉS... NA NÉZZÜK, KI MENTI MEG EZT A GOLLÓBIST A PUKKANÁSÁTOKTÓL HA A VEZETŐK IS VAKOK...(SZAK SZAK SZUKA JÉRCÉKIKKEL...) ZZZ... 5.: Tehát mindenki ERŐSEBB IS MEG TUDJA, HOGY CSAK PÉNZZEL MEG EGET FÖLDET ROBBANTÓ DOOMSDAYOKKAL MACHINÁKKAL LEHET ELDÖNTENI HOGY KIÉ A FÖLD? ZERINTEM EGY EMBERKÉNT MINDEN EMBERPÁR HÁZAS -HAZÁS PÁRÁÉ...NA HA EGY SEGGÜÉ MINDEN, AKI EGY HERMOFRODITA...ugganés az hogy szabad szóllás rühely...nincsak ha Sodom Gomora rég suppp...akkor most hol vadunk??? Na csak akinek NINS NEME NEMES EMBER VAGY PÉNZES...most mondom a fiamnak...mikor kigyüttem, Ronald W.Reagan első feleségenek dolgoztam (EL NE HIDD, EZEK PÉNZRE ÁLTALA IMÁDATRA MENNEK CSAK CSAK CSA...) s amit akartam, hogy egy kis tengarparti viskót, amit kiadok s én egész nap csak napozok puzok...de AHOZ A LELKEMET EL KELLET VOLNA ADNI, FEL ÁLDOZNI MAGAMAT SAKK MATT...NA MINDENT AMIT AKARTA, FELÁLDOZTAM HOGY A FELESEÉGEM MEG A FIAIMAT MAGAMNAK MEGTARTHASSAM... STBBB... 6.: 666...FENEKÜNK PATTOGHAT 666... Szóval EZ A GOLLÓBIS CSAK EGY NEM NEM... NINS NEME EGGSEGGÜÉ LEHET...AMI A TESTÜNK EGY GÉP...KIS GÉPEKKEL EGYÜTT EGY NAGY... PU! -aPU? Na VÁGÁNYON VAGYUNK... nos az ami az MESSIAH JÖN JÖN JÖN...AZ EGY GÉP X GÉPESITETT OLLAN LÉTEZÉS...AHOL NEM CSINÁLOK SEMMIT...MINDENT MEGCSINÁL HELLETTEM A GÉP!? (NINCSAK TE VAGY AZ ALKATTÉSZ!!!) NA MGÉIS ENNEK A GÉPEZETNEK VALAMIDRA SZÜSEGGE VALA... MIA MAMA MIA MAMMM... 7.:Röviden, az hogy ÁLDOZAT, HA ELFOGADTAD...nincsak tegnap d.u. JELENÉS TÖRTÉNT...UGGANÉS HA ELFOGADOM AZ ÁLDOZATOS ELMÉLETET...EGYMÁS MELLETT TUDUNK LÉTEZNI...AMI HA ELFOGADTAD AZ ÖRÖK LÉT-EDET...MEG KELL HALNOD? NÁÁÁ... NINCSAK CSAK A TESTEM...még hatyám, a testtikolom ha csikolom...de te csikolod??? -tehát ELEVE EGY (MEGRONTOTT DEGENERÁLT ÖNMAGÁT IS BUZZERÁLLÓ ((ÖBJUZZÖLO)) GÉP VAGYUNK, monduk egy jármü, ahol te a sarokba lettél vágva...jácchacc a kis kormány botoddal robotolhaccc...??? 7.: Na hogy KINA??? - nincsak amit állandóan emelgetek: Golda Mayer-t, meg kérdezték, mi lesz ha amcsi népe nem akar háboruzni többet??? JEWusánkba gazdasági váltságokat HUGY- CZION HUGYHÓLYAGOKAT HOZUNK LÉTRE...PUCKKK... aha... mi van ha akkor sss...akkor VILÁG GAZDASÁGI VÁLTSÁGOKAT...NA BENNE VAGYUNK...OSZTÁN HA AZOK SSS...AKOR JÖNNEK AZ ARMAGGEDON ON ON ON... 8.: A jelenlegi ÉN LÁTTAM ÁLLÁSPONT: U.S.A de előbb MEGSZÜNT JEWusa (U.K. NA TÉNLEG AZ OROSZLÁN SZÁRNYA?) vasaBIkabölénye lenni, mint JEWrussa... na most ugy USA MEG RUSSA NÉPEI...fideljed, Russa tota dematarizálni tudja mindehogy...JEWusa nem fukjusima hanem frukta kukta!!! -örökre!!! Hogy JEWusa is Russát? - lehetséges deee... Na most itt ebbe a hellzetbe juhtUropna abcullaultra a dögönyözött ollannira...hogy ezeknél...NINCSAK A MAGYAROKAT ELTÜNTETŐ NAGY...TALÁN EDDIG EZ VALA A LEGNGAYOBB GYEHENA...HANNAH MIT ADHATNA 666... Isten raccka...még brhhhh... |
|