Direkt_
2016.06.28
|
|
0 1
4120
|
Szia. Igaz már előttem válaszoltak neked, néhány kiegészítést tennék. Ha éjszaka/hajnalban mész és mondjuk reggel 8 előtt odaérsz a határokhoz, akkor nyugodtan menj Metkovic felé. Nem tudom mekkora hajót viszel, de gondolom nagyobbat mint egy 4 személyes gumicsónak... Rossz esetben vársz egy keveset a határoknál kényelmesen, de nem izzadsz meg a hosszú szerelvénnyel a kanyargós utakon. Ha Gabela felé mész kikerülve a "nagy" határt a 17es főúton, kicsit itt is kanyarogni kell az épületek között szűk utcán ahogy átérsz Metkovicba. Ha délelőtti órákban érnél a határokhoz, akkor megfontolnám a kerülőt Trebimlja-Cepikuce felé. Viszont ezt már Mostarnál döntsd el. Onnan durván 1 óra Metkovic, tehát már tudsz becsülni, hogy mikorra érsz oda határhoz. Ha ezt választod, akkor Mostar után Buna településnél fordulj el Rotimlja felé, majd Stolac-Ljubinje útvonalon tudsz menni a főúton. Ezzel kikerülőd a neumi újabb határátkelést is.
Összességében az utak teljesen jó minőségűek. Kanyargósnak kanyargósak, de ez ellen nem tudsz mit tenni a domborzati adottságok miatt. A sziklás kérdést nem teljesen értettem mire gondoltál. Karsztos vidék, tehát sziklás nagyon, de az út az aszfaltozott :) |
Előzmény: dkarcsi73 (4112)
|
|