zsanna Creative Commons License 2016.06.25 0 0 933

Hú, de régen írtam ide :-) És nem azért, mert nem"kultúráztam" :-) Sőt.  (Pár éve bevezettem, hogy a karácsonyi vásáron veszek egy füzetet, - amit ilyen kisegítős alapítványnál csinálnak fogyatékos gyerekek, - és abba a következő évben szép sorjában beragasztgatom a programokat meg a belépőket, amiken részt vettem. Hát, idén, ha ebben a tempóban folytatom, - kevés lesz a füzet :-) 

Utoljára például a POSZT két kísérő-programját láttam/hallgattam. A Kodály központban Lajkó Félixet, és előző nap meg Cseh Tamás emlékest volt, a Vodku fiai nevű együttes játszott, meg néhány nevesebb és kevésbé neve színész, színésznő énekelte Cseh Tamás dalait. Előtte erről az együttesről nem hallottam. De aki szereti Cseh Tamást, az bátran keressen rá a Youtube-on, hihetetlenül jó játsszák és éneklik Tamás dalait. 

És hát Lajkó Félix is hozta a szokásos zseniális formáját :-)

Lemaradtam viszont a S.Ö.R -ről ( Shakespeare Összes Rövidítve).  Nap közben az Ötpróba Rióba című sportnapon vettünk részt, és kicsit elcsúsztunk az idővel, - a túra során egyszer kicsit eltévedtünk :-) , nagyon sajnálom, hogy erről lemaradtam :-)

Ma meg a Múzeumok éjszakája keretén belül megyek egy-két helyre, majd beszámolok róla :-)