volt rendesen, gondolom ezeket az új kereszt hidakat is azért csinálták sok helyen.
aztán nem tudom mi a "rendes" vízmennyiség.
viszont látogató pfff. szombaton mentünk ugye rövidet este, vasárnap ahogy írtam, és azért nem volt sucha bela aznap mert féltünk a tömegtől. hétfőn indultunk neki, de így is egymást értük.
mi lehetett ott hétvégén?
kép is van ezer persze, letöltögetem és a beszámolóhoz megy majd. bár lassan elmeséltem minden lényegest :-)))
na szóval isten ments hogy elriasszak bárkit is, nekem az járt a fejemben, hogy 4-5 éves forma kisgyerekekkel csinálták meg a Sucha Belát.
sőt volt egy német férfi aki 2 kicsivel ment, sztem 3-4 és 5-6 évesek lehettek. elején leelőztük őket mert volt olyan szakasz ahol egyenként vitte át őket a vízen.
na nem tudom a létrákhoz érve ez hogy ment, de előttünk kicsivel volt család akik megmászatták a kicsit is.
oké akinek biztonságban van a keze lába az oké, de én még nem vinném a gyerkőcöt akkor sem ha 6 éves.
hiába mászna a kezeim között, mit csinálnék amikor megcsúszik?
fémlétra nedvesen, keresztbe fák nedvesen, ezek mid neccesek sztem.
és még nem is annyira élmény nekik, lányunk 11 évesen jött végig, ő már értékelte a csodás környezetet és a páratlan látnivalókat. :-)