Podlesokban a büfék között van a kölcsönző bázisuk, fioatal srácok jól beszélnek angolul,
és két angol rendszámos terepjáróval húzkodják ideoda a bringákat utánfutón, így Klastoriskohoz is fel.
Ott kérnek személyit, meg aláírsz egy papírt és mehetsz.
a tériszonyhoz annyit fűznék hozzá, hogy be kell melegíteni, tehát ne egyből a Sucha Belával kezdjetek, és nem is inkább a tálcás rész a meredek szerintem, hanem ott a létra ami különböző dőlésfokkal különböző magasságokba megy ugye, és most nem tudom hogy újak vagy nem, de tele van minden a víz felett lévő fahidakkal amin keresztben vannak lépésenként deszkák. ezek is emelkedhetnek vagy lejthetnek, vagy vízszintesen sok egymás után.
oké volt ez régen is, de most különösen sok van és látszik hogy vadi újak.
de hozzá lehet szokni. annyi hogy ne csússzon meg rajta az ember...
őszintén bennem volt némi para, feleségem és lányom meg élvezték a létrázást :-)
amit ajánlok még, Podlesok büféi közül az ORLA nevűt a sarkon. rendesek, kaját ami a képen van azt kapod, angolul perfektek, és osztogatnak 15% kedvezményes kuponokat is.
van TV is a teraszon ha meccsnézésre készülnétek ;-)
ja ami odavert, hogy Cingov parkolás 5 euro /nap, térkép 1:25000 6,50 Euro,
Podlesok 2 euro / nap parkolás és 4,50 az előbb említett térkép. :-O
Cingovban szállással persze ingyen volt a parkolás. ez a Stúdió Pohoda érdekes hely, kávézó nappal, aztán bezárnak du. 5-6 körül és utána nyugi van, csak tiéd a ház, vagyis a külön bejáratú stúdió.
Emeleti, tehát meleg kissé, de minden van, 3 főre kértek 30 eurót /éj.
kis főzősarok, hűtő, kiskádas mosdó, télre fűtés, közeli éttermek és jó kiindulópont.
sztem.
nekünk tetszett.