captainb Creative Commons License 2016.06.21 0 0 10429

Akkor most nyilatkozzunk a szerelő szexuális orientációjáról látatlanban mi is?

Fogadjunk a manusnak csak a BMW Audi, meg azevyébb prémiumok az autók. Szinte biztos, hogy még nem találkozott ilyen autóval, vagy ha igen, akkor tudás hiányában nem volt képes megjavítani, ezért fikázza. Jó esélyed van rá, hogy mindent meg is fog tenni annak érdekében, hogy tényleg megbánd a vételt. Nem is vinném hozzá, hanem ha már megvetted és előtte nem nézetted át, elvinném egy szervizbe állapotfelmérésre. Akkor tudni fogod majd, mit vettél. Remélem nem egy extaxit.

A Lacetti nem hibátlan, nem a világ legjobb autója, nem hibátlan, de ár/érték arányban nagyon jó. Nagy hely, nagy csomagtartó (Hb nem), nem csúnya. Fogyasztása vállalható, alkatrész van, akár gyári is. Rengeteg taxi futott belőle, ez talán elárul valamit.

Ugyanakkor vannak bosszantó hibái, de hála a tulajdonosi közösségnek, ezek jól ismertek és a javításuk is. 

Én majdnem 10 éve vettem, feleségem unszolására. Akkor egy pillanatig sem szerettem, mert a német, dízel kombihoz képest más kávéház. Valamit azért elmond, hogy még mindig megvan, miközben feleségem autóját cseréltük és én is szeretnék automatát, de sajnálnám elkótyavetyélni a Lacettit. 

Előzmény: borsalino (10425)